Code 7 Responsive Slider

Facebook

30 Jaar Tractor-pulling in Montferland gaan we samen vieren op
27 en 28 mei 2022

Op deze data gaat CLAAS Tractorpulling Loerbeek, voor de 30ste keer, de geplande wedstrijden verrijden. De organisatoren konden het alweer niet laten om een stapje te doen groeien, we gaan ook op de vrijdag op twee banen rijden. Mede namens de vele sponsoren, die wij plaatsen in ons programmaboek in full color, maken we dit mogelijk.

Alle klassen worden verreden voor de competitie van NTTO (Nederlandse Truck en Tractor-pulling Organisatie). Zo ook de standaardklasse waar de boer / loonwerker of hobbyist aan kan deelnemen.

 

Op vrijdag 27 mei:
Deze wedstrijd zal starten om 18.00 uur op twee banen. Het terrein is vanaf 16.00 uur open voor publiek en de tent is open tot 00.00 uur. Deze feestavond wordt voortgezet onder muzikale begeleiding van DJ Guus Meurs.

Aan de start van Baan 1 en 2 (FS) zullen de klassen 4,5 ton Standaard, Super Sport 3,4 ton Top en super sport 4,5 ton Promo.  3,5 ton Standaard, 5,5 ton Standaard, 7 ton Standaard, Standaard XL 8 ton Top hun debuut maken voor u. 

 

Op zaterdag 28 mei:
Deze wedstrijd zal starten om 16.00 uur. Terrein is vanaf 13.00 uur open tot 00.00 uur.
De wedstrijd zal ook weer op twee banen worden verreden. In de tent kunt u nog weer even nagenieten van het Loerbeekse geweld uiteraard onder muzikale begeleiding een hapje en of een drankje.

 

Baan 1 (GN)
Dit is de Big Machinebaan. Hier wordt verreden de Superstocks, Two Wheel Drives, Modifieds, Unlimiteds, Light Two Wheel Drives (N), Prostocks ll. Met deze lijst van deelnemers krijgt u de top van Nederland op uw netvlies geprint die u niet gauw zult vergeten.  

Baan 2 (FS)
Hier wordt gestart met de Super Sport 3,6 ton Promo (FS), Super sport Trucks XL (T),  Sport 2,5 ton Promo (FS). Ook dit beloofd weer wat.

In deze reeks van klassen zitten nog wat pauze momenten. 

 

Op beide dagen is er vertier voor jong maar ook oud. Bij de diverse standjes kunt u rondneuzen en daarna in de tent genieten van een muzikaal bandje met de vele bezoekers onder het genot van een drankje en/of een hapje.

U kunt parkeren op het parkeerveld tegenover de intree van dit evenement. Hier wordt u begeleid door onze verkeersregelaars. 

Kaarten zijn online verkrijgbaar in de voorverkoop vanaf half april met korting via onze site www.tractorpullingloerbeek.nl. Ook zijn er kaarten te koop aan de kassa.

 

U heeft de mogelijkheid om per dag een kaart te kopen of een combi-kaart voor beide wedstrijd dagen.

 

Online:
Vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 12,50
Zaterdag: kind 7 t/m 11 jr € 7,50 / volw € 17,50

Combi-kaart: kind 7 t/m 11 jr € 10,- / volw € 27,50

Kinderen tot 7 jaar hebben gratis entree.

 

Kassa:
Vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 15,-
Zaterdag: kind 7 t/m 11 jr: € 7,50 / volw € 20,00

Combi-kaart kind 7 t/m 11 jr € 10,- / volw € 30,-

 

Kinderen tot  7 jaar gratis entree.

Het bestuur en de vrijwilligers wensen u een onvergetelijke dag met uw hele gezin.

© Tractorpulling Loerbeek | Design by IndionDesign