Code 7 Responsive Slider

Facebook

30 Jaar Tractor-pulling in Montferland gaan we samen vieren op
29 en 30 mei 2020

Op deze data gaat CLAAS Tractorpulling Loerbeek, voor de 30ste keer, de geplande wedstrijden verrijden. De organisatoren konden het alweer niet laten om een stapje te doen groeien, we gaan ook op de vrijdag op twee banen rijden. Mede namens de vele sponsoren, die wij plaatsen in ons programmaboek in full color, maken dit mogelijk.

Alle klassen worden verreden voor de competitie van NTTO (Nederlandse Truck en Tractor-pulling Organisatie). Zo ook de standaardklasse waar de boer / loonwerker of hobbyist aan kan deelnemen.

 

Op vrijdag 29 mei:
Deze wedstrijd zal starten om 18.00 uur op twee banen. Het terrein is vanaf 16.00 uur open voor publiek en de tent is open tot 00.00 uur. Deze feestavond wordt voortgezet onder muzikale begeleiding.

Aan de start van Baan 1 (FS) zullen de klassen 4,5 ton Standaard, Sport 2,5 ton Top, Super Sport 3,4 ton Top, Super sport 3,6 ton Top en Sport 4,5 ton Beloften.

Aan de start van baan 2 (FS)) zullen de klassen 3,5 ton Standaard, 5,5 ton Standaard, 2 demo wedstrijd machines, 7 ton Standaard, Standaard Trucks XL en Standaard XL 8 ton Top hun debuut maken voor u.

 

Op zaterdag 30 mei:
Deze wedstrijd zal starten om 16.00 uur. Terrein is vanaf 13.00 uur open tot 00.00 uur.
De wedstrijd zal ook weer op twee banen worden verreden. In de tent kunt u nog weer even nagenieten van het Loerbeekse geweld uiteraard onder muzikale begeleiding een hapje en of een drankje.

 

Baan 1 (GN)
Dit is de Big Machinebaan. Hier wordt verreden de Modifieds, Superstocks, Two Wheel Drives, Unlimiteds, Light Two Weehl Drives (N) en Prostocks 1. Met deze lijst van deelnemers krijgt u de top van Nederland op uw netvlies geprint die u niet gauw zult vergeten. Ook zal RTL7 de camera´s weer meebrengen om vast te leggen wat u in werkelijkheid ziet en dit in de winter uitzenden.

 

Baan 2 (FS)
Hier wordt gestart met de Super sport 3,6 ton Promo, Super sport trucks (T), Super sport 4,5 ton Top en Mini Unlimiteds (GN). Ook dit beloofd weer wat.

 

In deze reeks van klassen zitten nog wat pauze momenten.

 

Enkele boerinnen van de Boerinnenkalender 2020 zullen deze dagen de prijzen uitreiken. Zij nemen ook enkele boeren mee van de Boerenkalender 2020. Zo is er voor elk wat wils om mee op de foto te gaan. Zij zullen pronken naast de gouden trekker van Team Argo NL!
Ook worden er demo runs gemaakt met de Yellow Dream deze haakt aan bij de super stocks. Voor sommige die op de banken willen klimmen, zal de Duitse vrije klasse topper Green Fighter aanhaken in de Ulimited klasse.

 

Op beide dagen is er vertier voor jong maar ook oud. Bij de diverse standjes kunt u rondneuzen en daarna in de tent genieten van een superbandje met de vele bezoekers onder het genot van een drankje en/of een hapje.

 

Kaarten zijn online verkrijgbaar in de voorverkoop vanaf 1 april met korting via onze site www.tractorpullingloerbeek.nl. Ook zijn er kaarten te koop aan de kassa.

 

U heeft de mogelijkheid om per dag een kaart te kopen of een combi-kaart voor beide wedstrijd dagen.

 

Online:
Vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 12,50
Zaterdag: kind 7 t/m 11 jr € 7,50 / volw € 17,50

Combi-kaart: kind 7 t/m 11 jr € 10,- / volw € 27,50

 

Kassa:
Vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 15,-
Zaterdag: kind 7 t/m 11 jr: € 7,50 / volw € 20,00

Combi-kaart kind 7 t/m 11 jr € 10,- / volw € 30,-

 

Kinderen tot en met 6 jaar gratis entree.

© Tractorpulling Loerbeek | Design by IndionDesign