Code 7 Responsive Slider

Smart Countdown 3

Tickets > button

Facebook

Loerbeek buldert van de pk’s en zal schudden op z’n grondvesten op 25 en 26 mei.


Op deze data gaat Claas Tractorpulling Loerbeek, voor de 28ste keer, de geplande wedstrijden verrijden. De organisatoren konden het alweer niet laten om een stapje te doen groeien. Mede namens de vele sponsoren, die wij plaatsen in ons programmaboek in full color, en de led schermreclame, maken dit mede mogelijk.


Alle klassen worden verreden voor de competitie van NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie). Zo ook de standaardklasse waar de boer / loonwerker of hobbyist aan kan deelnemen.


Op vrijdag 25 mei:

Deze wedstrijd zal starten om 18.00 uur, tent open tot 00.00 uur. De feestavond wordt verzorgd door DJ Jeremy.

Aan de start van baan 2 (Farmstock) zullen de klassen 4,5 ton Standaard, 5,5 ton Standaard, 7 ton Standaard, 3,6 ton Supersport promo en Sport 4,5 ton beloften hun debuut maken voor u. Ook worden er diverse demoruns gemaakt om het gevoel van de zaterdagwedstrijd mee te geven. Dit mag u niet missen!


Op zaterdag 26 mei:

Deze wedstrijd zal starten om 16.00 uur. Terrein open van 13.00 uur tot 00.00 uur. De wedstrijd zal op twee banen worden verreden.


Baan 2 (Farmstock)

Hier wordt gestart met de 3,5 ton Standaard, daarna Supersport 3,4 ton Top, Supersport 3,6 ton Top, Light Superstocks, Sport 4,5 ton Top en Supersport 4,5 Top.


Baan 1 (Grand National)

Dit is de Big Machinebaan. Hier wordt verreden de Two Wheel Drive, Prostock 1, Superstocks Supersport Trucks en als laatste zal de klasse Unlimited de wedstijd afsluiten met 7000 pk om de Loerbeekse kleibaan te testen. Met deze lijst van deelnemers krijgt u de top van Nederland op uw netvlies geprint die u niet gauw zult vergeten. Ook zal RTL7 de camera´s weer meebrengen om vast te leggen wat u in werkelijkheid ziet en dit in de winter uitzenden.


Op beide dagen is er vertier voor jong maar ook oud. Bij de diverse standjes kunt u rondneuzen en in de tent genieten met de vele bezoekers van de muziek onder het genot van een drankje en/of een hapje.


Kaarten zijn online in de voorverkoop vanaf eind maart, mét korting verkrijgbaar via onze site www.tractorpullingloerbeek.nl, of verkrijgbaar aan de kassa.


U heeft de mogelijkheid om per dag een kaart te kopen of een combi-kaart voor beide avonden.


Online
:

vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 9,-

zaterdag: kind 7 t/m 11 jr € 7,50 / volw € 16,-

combi-kaart: kind 7 t/m 11 jr € 11,- / volw € 22,50


Kassa:

vrijdag: kind 7 t/m 11 jr € 5,- / volw € 10,-

zaterdag: Kind 7 t/m 11 jr: € 7,50 / volw € 17,50

combi-kaart kind 7 t/m 11 jr € 11,- / volw € 25,-

© Tractorpulling Loerbeek | Design by IndionDesign